tiistai 20. marraskuuta 2012

Heissan!

Ahma makoilee selällään Omenahotellin sängyllä. Omenahotelliin päädyimme kiireen ja sattuman kautta. Seikkailua on riittänyt. Täällä nyt ollaan. Jalat, selät, kädet ja niskat murskana. Sattuu.

Tiistaimme alkoi hulvattomissa merkeissä vähän ennen klo.8.00. Linda jo rämisteli tohinoissaan kahvinsa kanssa ja oli muidenkin aika jo nousta uuteen päivään. Aamutohinoissa hieman kertailimme infoja päivän kohteista. Sitten kamat kasaan ja menoksi!
Lähdimme kävelemään kohti lähintä metroasemaa. Ei ollut lähellä. Mutta mieli oli virkeä ja uudet haasteet kutkuttivat jännästi vatsanpohjassa.  Metroon hyppäsimme kuin gasellit konsanaan ja vikkelä kulkuneuvo painui tunneleiden syövereihin.
Välissä tapahtui kävely. Näimpä olimme Fotografiskan pihassa. Hetken kuvailimme komeaa maisemaa. Fotografiska on modernin valokuvataiteen museo. Lindan jakso oli vuorossa. Saimme liput käteemme ja syöksyimme katselemaan taidetta. Valokuvat olivat sykähdyttäviä. Monen kuvan kohdalla kylmät väreet valtasivat kehon. Jaksossa näette enemmän mistä oli oikein kyse.

                                          Linda miettii mikä on valokuva.
                                          Jos sun lysti on niin sano "tottakai".

Seuraavana vuorossa oli ravintola Nya gatan. Ravintola sijaitsee skånegatanilla. Niimpä kipitimme sinne. Kuvasimme alkujuonnot ja odottelimme tovin. Kello vierähti jo yli sovitun ajan. Oli soitettava ravintolan pääjehulle. Valitettavasti ravintolassa oli RÄJÄHTÄNYT(sattunut jotain jonka vuoksi siellä ei voinut kuvata). Niimpä masennuimme, juoksimme mereen ja jätimme kamat ravintolan eteen. Elikkä jatkoimme matkaa kuvituskuva mielessä. Linda bongasi aivan ihanan konditorion. Siellä oli värikkäitä keksejä.SKIKKEBÖÖ.
Tämän jälkeen menimme takaisin hotellille ja jalkani sanoivat " hei sinä, mitä teet meille? ÄLÄ ENÄÄN". Sanoin että " vielä viisi päivää":).
Päivä oli opettavainen ja kuohkea. Saimme hyvää kuvaa ja omasta olotilastaan voi aistia tekemisen meiningin.

 
Huomenna uudet kujjeet. Keksiviikko. Luvassa teatteria. Nam. Törmäillään siis toivottaa,
KULMAT



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti